divendres, 6 d’abril del 2012

Fase 2.- Reunió amb la mestra de la CF

Reunió entre el Diego, la Jana, la tutora de l'escola, la mestra d'EE i la professional de l'EAP.

El 12/03/2012 va tenir lloc la reunió a l'escola de la CF. En Diego em comenta que amb la tutora sempre hi ha hagut comunicacions i sempre han estat disposats a col·laborar i ajudar-se mútuament, la dinàmica del Centre es dirigeix en aquesta línia: un treball en la mateixa línia i amb l'ajuda de tots els professionals, pares i tutors de l'alumne.
En la reunió els professionals del centre van exposar el seu treball, com duen a terme les sessions, que ja ho saben d'altres reunions i com veuen el desenvolupament de la CF.
En Diego comenta molt encertada la col·laboració de la professional de l'EAP, doncs es mostra receptiva, participativa i col·laborativa; en altres ocasions no es així.
La mestra està disposada a donar-li deures des de l'escola per a fer implicar una mica més als pares en el treball de la CF.
Per part del Diego es compromet a treballar els problemes per fer un treball de al lògica i sumes i restes de dues xifres; a més de consolidar la lectura.
Per part de la Jana es seguirà fent el treball de treure les pors, la inseguretat i assolir la seguretat en la seva dreta i la seva esquerra.
Tots els presents coincideixen en el gran progrés de la CF.
A partir de l'any següent s'haurà de seguir sense la col·laboració de l'EAP, ja que no té dictamen ni beca.


A continuació us passo un model de document on es fa l'enregistrament de la informació necessària:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada